Vetramil Spoelvloeistof met Honing transparant 100 ml

Vetramil spoelvloeistof is een licht visceuze vloeistof op basis van propyleenglycol en medicinale honing en werkt ondersteunend voor de huid bij kleine en grote huisdieren. Het werkt zuiverend en spaart de huid. Na spoelen met Vetramil Vloeistof kan er behandeld worden met de Vetramil Honingzalf.

Schrijf de eerste review van dit product

  • Merk: Vetramil
  • Artikelnr: 2594
  • Verwachte levertijd: direct leverbaar (in voorraad)
€ 14,50
OF

Vetramil-Spoelvloeistof-met-Honing-transparant-100-ml

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Honingzalf Vetramil

  • Vetramil spoelvloeistof is een uitbreiding van de succesvolle Vetramil productlijn. Het is een licht visceuze vloeistof op basis van propyleenglycol en medicinale honing en werkt ondersteunend voor de huid bij kleine en grote huisdieren. Na spoelen met Vetramil Vloeistof kan er behandeld worden met de Vetramil Honingzalf
  • Samenstelling: Mel, Propylene glycol, Aqua purificata, Polysorbate 80 NF

Indicatie(s):

  • Vetramil Spoelvloeistof werkt ondersteunend voor de huid bij kleine en grote huisdieren
  • Vetramil spoelvloeistof is een uitbreiding van de succesvolle Vetramil productlijn. Het is een licht visceuze vloeistof op basis van propyleenglycol en medicinale honing. De honing heeft een hoog enzymgehalte en een lage pH. Het enzymglucose oxidase zorgt in een vochtig milieu voor een langzame afgifte van zeer kleine concentraties waterstofperoxide. Lage concentraties waterstofperoxide werken zuiverend en sparen de kwetsbare huid. Door toevoeging van propyleenglycol verspreidt de vloeistof zich goed en geeft het een licht indrogend effect.

Dosering en toepassing

De aangedane plek volgens normale procedure openen en schoonmaken. De spoelvloeistof met een schone spuit opzuigen via de dop van de fles. 1-2 Maal daags behandelen met een adequate hoeveelheid spoelvloeistof afhankelijk van de grootte van de plek. Spoelbehandeling herhalen totdat de aangedane plek schoon blijft. De behandeling kan worden gestopt als alle vuilophoping is verwijderd en de aangedane plek tot rust is gekomen. Nabehandelen met Vetramil honingzalf.

Inhoud

Verkrijgbaar in:
  • flacon 100ml
  • flacon 250ml
  • flacon 500ml

Overige specificaties

Artikelnr 2594
Merk Vetramil
Verwachte levertijd direct leverbaar (in voorraad)
Kleur transparant
Maat 100 ml

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.